A Ho’oponopono út

 

A Ho'oponopono gyakorlása az évek során lehetővé teszi a változást. Vele másképp kezdjük el látni a dolgokat. Többet vagyunk a jelenben és zérón, így mód van rá, hogy kevesebbet reagáljunk, és mentális, érzelmi és fizikai energiánkat arra használjunk fel, hogy jobban összpontosíthassunk az életben elérni kívánt célokra. A Ho'oponopono révén...

Gyermekek (és felnőttek) inspirálására, hogy boldogabb világot teremtsenek
Maluhia népe ismeri a boldogság, az egészséges és békés élet titkát. Turisták ezrei látogatják ezt a tengerparti várost, mert tudni akarják, hogy élhetnének ők is így. A jó hír az, hogy az idegenvezetők mindannyian gyermekek, és boldogan osztják meg ezt titkot.
Kalandjaik...

"Szeresd az ellenségeidet!" - mondta egy nagy bölcs több, mint kétezer éve. Ellenségeink a mi emlékeink, melyek ismétlik a múltunk félelmét, haragját, neheztelését, gyűlöletét, ragaszkodását és véleményeit. 100 %-os felelősséget vállalhatunk ennek megvalósításáért a Ho'oponopono egyszerű és ősi problémamegoldó módszerének olyan eszközeit...

Felnőni a legkönnyebb úton Üzenetek, melyek nagyon boldoggá tesznek téged. Gyermekkönyv 3-100 éveseknek, a Ho'oponopono alapján.

Könyvek

2018.07.13

KÖNYVEINK MAGYAR NYELVEN KAPHATÓK:

A Ho'oponopono egy ősi hawaii problémamegoldó művészet, nagyon egyszerű és nagyon hatásos.

A bevezető bekezdésből olvasóid megtudhatják bejegyzésed fő gondolatát. Emellett rövid előnézetként is szolgál a blogbejegyzések listájában. Eltérő formázással könnyen elérheted, hogy kitűnjön a többi szöveg közül. Olvass tovább, hogy hogyan formázhatod a blogbejegyzéseidet.

A rövid és egyszerű blogbejegyzés a legjobb módja, hogy látogatóid mindig képben legyenek. Izgalmas bevezető és egy tömör, informatív tartalom biztosítja, hogy olvasóid visszatérjenek további újdonságokért.